Sjung med oss

Är du intresserad av att sjunga i kör?

Kom och sjung med oss i Järfälla Kammarkör! Vi söker fler sångare i alla stämmor i kören. Du är välkommen att provsjunga oavsett ålder och stämma.

För att hänga med och trivas så underlättar det om du har viss vana av att sjunga i kör och om du läser noter hjälpligt så är det en fördel för dig själv.

sopraner, altar, tenorer och basar, unga som gamla, kom och sjung med oss! Hör av dig till vår kontaktperson Pernilla (kontakt@jarfallakammarkor.com ) så hinner vi ordna noter åt dig innan du kommer och provsjunger med oss.

Vi repeterar 19.00 – 21.30 varje torsdag i Backstugan, Vålbergaparken i Barkarby. Vi ser fram emot att få träffa dig! :)

Och för din information: Vi sjunger en väldigt blandad repertoar. Det mesta faktiskt – klassiska verk, visor, popmusik, musikaler, filmmusik, psalmer, jazzigt, gospel, revysånger, operakörer, profant och sakralt, tonsatta dikter osv. Vanligen sjunger hela kören, men ibland sjunger vi i mindre grupper, solosånger, duetter, kvartetter eller endast som damkör. Alla medlemmar i kören har möjlighet att föreslå vad kören ska framföra på kommande evenemang och alla som vill det har möjlighet att delta i mindre grupper eller i soloframföranden. :)