Sjung en sång, det piggar upp!

Kammarkören söker fler sångare till vårt glada gäng.

Hör av dig om du är intresserad! Vi behöver fler sångare i samtliga stämmor men vi har störst behov av fler tenorer och basar. Kom och utveckla din röst tillsammans med oss och vår dirigent Alexander.

MC-2-300x219

 

Vi sjunger en blandad repertoar och har några mycket spännande äventyr framför oss, bland annat en körresa.

Kören har väldigt roligt tillsammans, vi sjunger och fikar, pratar och umgås och så skrattar vi mycket. Vi hittar på mängder av nya saker och alla bidrar med förslag på sånger, konserter och små evenemang. Du kommer att ha möjlighet att sjunga både i kör och i mindre grupperingar om du vill det, och om du vill prova att sjunga något solo så brukar det finnas möjlighet till det också.

Vi satsar en hel del på att utveckla våra röster, vi har ordentliga uppsjungningar och vår repertoar speglar körens önskemål om att använda både gammalt material och ta sig an nya utmaningar som vi inte tittat på tidigare. Genom hela vår musikaliska resa håller Alexander med stadig hand i taktpinnen och ser till att vi faktiskt gör musik av våra ansträngningar.

Och så sjunger vi, utmanande nog, på flera olika språk. Rekordet var nog en vårkonsert där vi sjöng sånger på sju olika språk vid ett och samma konserttillfälle.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.